in Ondernemend onderwijs

Wij zijn overtuigd van de kracht van ondernemen. Alles wat wij doen is gericht op het stimuleren en ontwikkelen van ondernemend gedrag. Ondernemende mensen zijn nieuwsgierig, proactief,  ze nemen verantwoordelijkheid, zien kansen en willen deze kansen ook benutten. Dat vraagt om een ondernemende houding en ondernemend handelen.

En dan komt vaak de vraag “zit ondernemen en ondernemend zijn in de genen of kan ik het leren?” Ons antwoord is: “ja, dat kan je leren maar niet uit een boekje”! Ondernemend leren vraagt om actieve werkvormen, inspiratie, inzet en soms ook nieuwe manieren van les geven.

Via deze berichten creëren wij een podium om ervaringen met ondernemend onderwijs te delen, informatie uit te wisselen, artikelen te verspreiden en om elkaar te inspireren naar nog beter ondernemend onderwijs.

Wij delen onze kennis en ervaring. Dat doen we in de vorm van een, soms prikkelende, blog. We leggen relaties, verzorgen trainingen en  workshops,  we bieden e-boeken aan en verzorgen bijdragen over actuele ontwikkelingen.

Ons doel is te komen tot uitdagend onderwijs. Het delen van kennis en ervaring, dat is ons werkwijze.

Welke kennis en ervaring wilt u met ons delen?

Recente berichten
Reacties

Laat een reactie achter

twintig − 16 =

0