De kern van ondernemen

Met het boek De kern van ondernemen bereidt de student zich voor op een eigen bedrijf. Stap voor stap werkt hij aan zijn ondernemerschap.

Boek

ISBN/EAN : 978-90-824806-3-4

52,50 incl. BTWKopen

Digitaal account

ISBN/EAN: 978-90-826069-3-5

59,50 incl. BTWKopen

Boek + digitaal account

ISBN/EAN : 978-90-824806-1-0

67,50 incl. BTWKopen

Boek + E-Scan

ISBN/EAN : 978-90-832422-2-4

74,50 incl. BTWKopen

Productbeschrijving

Met het boek De kern van ondernemen bereidt de student zich voor op een eigen bedrijf. Stap voor stap werkt hij aan zijn ondernemerschap: doen, ervaren en voelen.

Het boek volgt het proces dat een startende ondernemer doorloopt: van idee tot de start van een eigen bedrijf. Het bedenken van een bedrijfsidee, ondernemende vaardigheden, de haalbaarheid van het bedrijf en het ondernemingsplan worden behandeld.

Het boek bevat de noodzakelijke onderwerpen en is praktisch. Het is een gerichte voorbereiding voor studenten die als ZZP-er of als ondernemer aan de slag gaan.

Het boek De kern van ondernemen voldoet volledig aan het mbo-keuzedeel ‘Ondernemerschap MBO’.

E-Scan
Bij het boek kan ook een E-Scan worden besteld. De scan geeft een betrouwbare indicatie van de ondernemendheid van een student. Het resultaat is een grafische weergave aangevuld met een persoonlijke toelichting inclusief tips voor persoonlijke ontwikkeling.

Doelgroep

  • De kern van ondernemen is geschikt voor mbo-studenten op niveau 3 en 4, en voor hbo-studenten. Ook voor startende ZZP-ers en ondernemers is dit boek van waarde.
  • Docenten worden ondersteund door een uitgebreide docentenhandleiding. Een examen is beschikbaar.
  • “De studenten kunnen er gelijk mee aan de slag. Ik werk er al een paar jaar met plezier mee.”  

    Jolanda K. Docente ondernemen

Gratis Preview

Nieuwsgierig naar de inhoud van het boek? Vul uw email gegevens in en u krijgt een PDF met de inhoudsopgave en het eerste hoofdstuk toegezonden.

0