Inspelen op innovaties

Wat is innovatie? Hoe speel je in op innovatieve ontwikkelingen? Met dit boek leer je in te spelen op innovatieve ontwikkelingen.

Boek

ISBN/EAN : 978-90-826069-0-4

44,50 incl. BTWKopen

Digitaal account

ISBN/EAN: 978-90-826069-1-1

49,50 incl. BTWKopen

Boek + digitaal account

ISBN/EAN: 978-90-826069-5-9

59,50 incl. BTWKopen

Boek + E-Scan

ISBN/EAN : 978-90-832422-3-1

67,50 incl. BTWKopen

Productbeschrijving

Vernieuwing en innovatie worden steeds belangrijker in onze samenleving. Veranderingen gaan snel en zekerheden vallen weg. Van een moderne medewerker wordt verwacht dat hij in zijn werk inspeelt op veranderingen en innovaties.

Maar wat is nu innovatie? Hoe speel je in op innovatieve ontwikkelingen? Met dit boek leer je in te spelen op innovatieve ontwikkelingen.

Inhoud van het boek

De methode bestaat uit drie delen. Het eerste deel A gaat over het begrip innovatie en innovatie in het bedrijfsleven en de samenleving. In het tweede deel B sta jij centraal: hoe kan jij inspelen op innovaties in je beroep. Het derde deel C bevat praktijkopdrachten om je kennis over innovatie in de praktijk te brengen.

Elk hoofdstuk wordt afgesloten met  verwerkingsopdrachten die individueel en/of in samenwerking gemaakt kunnen worden.

Deel C bestaat uit opdrachten die in de praktijk van een stage- of leerwerkplek uitgevoerd kunnen worden. De opdrachten zijn gebaseerd op de theorie. Het doel van de praktijkopdrachten is dat de student zijn theoretische kennis vertaalt naar en toepast in de praktijk van de werksituatie.

E-Scan
Bij het boek kan ook een E-Scan worden besteld. De scan geeft een betrouwbare indicatie van de ondernemendheid van een student. Het resultaat is een grafische weergave aangevuld met een persoonlijke toelichting inclusief tips voor persoonlijke ontwikkeling.

Doelgroep

Inspelen op Innovaties voldoet aan de kerntaak voor het keuzedeel Inspelen op innovaties niveau 3 en 4, zoals in het MBO is vastgesteld.

Gratis Preview

Nieuwsgierig naar de inhoud van het boek? Vul uw email gegevens in en u krijgt een PDF met de inhoudsopgave en het eerste hoofdstuk toegezonden.

0