Ondernemend Gedrag niveau 3-4

Met het boek Ondernemend Gedrag gaat de student aan de slag met zijn ondernemende vaardigheden en zijn ondernemend gedrag.

os_ondernemend_gedrag_3-4_home

Boek

ISBN/EAN : 978-90-820883-2-8

44,50 incl. BTWKopen

Digitaal account

ISBN/EAN: 978-90-820883-3-5

49,50 incl. BTWKopen

Boek + digitaal account

ISBN/EAN : 978-90-824806-6-5

59,50 incl. BTWKopen

Boek + E-Scan

ISBN/EAN : 978-90-832422-0-0

67,50 incl. BTWKopen

Productbeschrijving

Met het boek Ondernemend Gedrag gaat de student aan de slag met zijn ondernemende vaardigheden en zijn ondernemend gedrag. Hierbij is het niet van belang of hij zelf ook echt ondernemer wil worden. Want ook in loondienst is het belangrijk ondernemend te zijn. De werkgevers vragen om ondernemende medewerkers!

Het boek Ondernemend Gedrag bestaat uit drie gedeelten. Het eerste gedeelte bevat de relevante theoretische begrippen. Het tweede gedeelte bestaat uit praktijkopdrachten. Deel C betreft het opzetten en uitvoeren van een ondernemend project.

Het boek Ondernemend Gedrag voldoet volledig aan het mbo-keuzedeel Ondernemend Gedrag niveau 3 – 4.

E-Scan
Bij het boek kan ook een E-Scan worden besteld. De scan geeft een betrouwbare indicatie van de ondernemendheid van een student. Het resultaat is een grafische weergave aangevuld met een persoonlijke toelichting inclusief tips voor persoonlijke ontwikkeling.

Doelgroep

  • Ondernemend Gedrag is geschikt voor mbo-studenten op niveau 3 en 4, en voor hbo-studenten.
  • Docenten worden ondersteund door een uitgebreide docentenhandleiding. Een examen is beschikbaar.
  • “Ik kon er snel mee aan de slag. De opdrachten waren leuk om te doen. Er is hard gewerkt en we hebben ook gelachen met de leerlingen.”

    Joris P Docent ondernemersvaardigheden

Gratis Preview

Nieuwsgierig naar de inhoud van het boek? Vul uw email gegevens in en u krijgt een PDF met de inhoudsopgave en het eerste hoofdstuk toegezonden.

0