“Wij willen zoveel mogelijk mensen laten proeven van ondernemerschap”

Gerard Aaftink

Ondernemen is kralen rijgen. Ondernemen doe je samen: samen met de klant, samen met collega’s, samen met medewerkers, samen met leveranciers. Om die kralen te kunnen rijgen moet je als ondernemer je open opstellen en actief deel uitmaken van netwerken.

Dit is de kortste weg naar succes, is mijn ervaring. Ik heb veel docenten en docententeams begeleid op gebied van ondernemerschap. Ik werk samen met organisaties binnen het onderwijs, zoals de MBO-raad, het SLO, KPC en KC Handel. Ik ben lid van de vaststellingscommissie van de Certificeerbare Eenheid Ondernemerschap. Daarnaast coach ik docenten bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Gerard@dwvdo.nl
http://nl.linkedin.com/in/gerardaaftink/
Mobiel: 06-10618646

Gerard Aaftink

Marianne Konst

Ik ben ondernemer en werk daarnaast als docent in het MBO. Als docent geef ik les in de ondernemersvakken: marketing, financieel management en ondernemingsplan. Als ondernemer geef ik trainingen om docenten te ondersteunen bij het ontwikkelen van ondernemend gedrag. Ik gebruik daarbij de onderwijskundige invalshoek. 

Ik wil graag mensen iets leren. Het leuke van het vak ondernemerschap is dat het eigenlijk alle studenten aanspreekt. Iedereen vindt het leuk om eigen ideeën vorm te geven en uit te werken. Door verantwoording te nemen voor het gehele proces, krijg je meer grip op je werk. Dit geeft energie en meer werkplezier. En daar draag ik graag aan bij.

marianne@dwvdo.nl
http://nl.linkedin.com/in/mariannekonst
Mobiel: 06-12750300

Marianne Könst
0