in Inspiratie

Elke smartphone of tablet is uitgerust met een kwalitatief goede video opname mogelijkheid. Zelfs zo goed dat er professioneel uitziende opnames gemaakt kunnen worden. Voor de docent of instructeur een fantastisch hulpmiddel om door middel van beelden het lesprogramma nog beter over te brengen. Niet voor niets geldt: ‘één beeld zegt meer dan duizend woorden’. 

Maar van al die mogelijkheden wordt nog veel te weinig gebruik gemaakt. Vooral bij onderwijs over ondernemerschap en ondernemend gedrag is de potentie groot. Daarom doe ik je een aanbod dat je eigenlijk niet kunt weigeren.

Veel mensen zeggen dat de smartphone en de tablets meer moeten worden ingezet in het onderwijs. Paul Rosenmöller van de VO-raad is daar een voorbeeld van. En ook Maurice de Hond, bekend van de I-pad scholen. Dan gaat het vooral over de instrumenten en de techniek.

Toevoegde waarde

Maar de techniek is niet alles. Inhoudelijk én technisch goede opnames zijn de belangrijkste sleutels tot het succesvol inzetten van beeldmateriaal tijdens jouw les. Dan heeft het gebruik van een smartphone en tablet echt toegevoegde waarde! Maar: hoe doe je dat in de praktijk? Hoe zet je dit in voor ondernemend onderwijs? Voor veel docenten is dat nog nieuw. Daar gaan wij jou bij helpen, dat is mijn aanbod aan jou.

Video opname maken met smartphone of tablet.

In de workshop: ‘video maken met smartphone of tablet’ leggen we je de beginselen van een videoverhaal uit. Wat zijn bijvoorbeeld de basis regels voor het maken van goede beelden? Wat zijn elementen die jouw beelden tot een logisch verhaal maken? En hoe komt dat beeldverhaal dan uiteindelijk op facebook of youtube?

Tijdens de workshop  wordt aan de hand van voorbeelden en praktijkoefeningen duidelijk gemaakt hoe je je smartphone en je tablet moet hanteren. Na afloop ben je in staat om betere opnames te maken, jouw verhaal te vertellen en dit te plaatsen in een online leeromgeving. En met jouw films kunnen je studenten aan de slag!

Mijn aanbod aan jou

Op woensdag 9 juli organiseren wij een workshop ‘video maken met smartphone of tablet’.

De docent Arjan Kroon is een zeer ervaren regisseur/cameraman van diverse journalistieke programma’s en geeft les aan de School voor Journalistiek te Utrecht.

De workshop vindt plaats in Maarssen. We beginnen om 9.30 uur en rond 16.30 uur stoppen we. Een aangename lunch is ingegrepen. De kosten bedragen € 347,50 inclusief btw.

Maak gebruik van mijn aanbod en meld je aan!

Klik hier om je op te geven.

Het is een open deur maar toch: om deel te kunnen nemen heb je in ieder geval een smartphone of tablet met video mogelijkheid nodig.

Een workshop op 9 juli? Dan is het bijna vakantie! Ja. Dat is toch het beste moment voor een inspirerende workshop. Tijdens je vakantie kan je meteen oefenen.

Recente berichten
2 Reacties
 • Lonieke
  Beantwoorden

  Hallo,

  Ik heb interesse in de workshop, maar kom niet uit het onderwijs. Wel train ik vaak professionals uit het bedrijfsleven en ook (startende) ondernemers.
  Is de workshop dan ook geschikt voor mij, of ligt het accent wel op echt onderwijs?

  groeten,
  Lonieke

 • Gerard Aaftink
  Beantwoorden

  Dag Lonieke,

  de workshop is ook geschikt voor jou. Tijdens de workshop gaan we in op de praktische kanten. Voor zover we de didactiek behandelen is deze goed bruikbaar in het bedrijfsleven.
  Dat is precies onze bedoeling: De Wereld van de Ondernemer en het onderwijs met elkaar verbinden!

  Hartelijke groet,

  Gerard Aaftink
  06 10618646

Laat een reactie achter

11 − 10 =

0