in Inspiratie

Dát de technologische ontwikkelingen grote invloed hebben op werk is inmiddels een open deur. Maar hoe gróót die invloed is en wat dat betekent voor ondernemend onderwijs is zichtbaar bij bijvoorbeeld de Leidse Instrumentmakers School, afgekort de LIS.

Daarom organiseren wij in samenwerking met de LIS een werkbezoek bij de LIS, op woensdag 14 februari aanstaande. Tijdens dit werkbezoek bespreken we de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, de millennials als huidige studenten, en de manier waarop we het onderwijs kunnen inrichten.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor docenten en onderwijsmanagers.
Neem je ervaringen en je best-practices mee!

Het programma

13.30 uur  Ontvangst
14.00          Welkom
14.10          Millennials en de arbeidsmarkt
14.45          Rondleiding LIS
15.15          Millennials en arbeidsmarkt: gevolgen voor je onderwijs?
16.15          Afsluiting, met aansluitend een drankje.

Over de Leidse Instrumentmakers School

De Leidse instrumentmakers School (LiS) is een vakschool in het mbo, waar alle deelnemers een vierjarige beroeps-opleidende leerweg (BOL-4) volgen in de precisietechniek. De afgestudeerden zijn zeer gezocht en spelen een belangrijke rol in Research & Development door hun hoge niveau van vakkennis, vakbekwaamheid en creativiteit.

De LiS is een plek waar je bijzondere (vak)kennis en vaardigheden opdoet. Maar ook een plek waar je je persoonlijk ontwikkelt, je sociaal vormt en leert wat het betekent om deel te nemen aan de veeleisende moderne maatschappij, die meer vraagt dan alleen vakkennis.

Meer informatie over de LIS vind je op www.lis.nl.

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden.

Recente berichten

Laat een reactie achter

drie × 1 =

0