in Keuzedelen

Het eerste schooljaar van invoering van keuzedelen loopt af. De eerste ervaringen met keuzedelen zijn opgedaan. Wij hebben onderzoek gedaan naar de eerste ervaringen met de keuzedelen. 

Het onderzoek “Keuzen Delen” is nu afgerond: successen én knelpunten zijn in beeld. Op basis van dit onderzoek kunt u het keuzedeel Ondernemend Gedrag volgend jaar nog beter programmeren en invullen.

De resultaten van het onderzoek “Keuzen Delen”

De resultaten van het onderzoek Keuzen Delen worden op 10 mei aanstaande gepresenteerd. De locatie is de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland, in Den Haag.

Wat gaat goed, wat kan beter, hoe organiseren wij het onderwijs van de keuzedelen? Deze thema’s komen aan bod. Wij besteden specifiek aandacht aan de onderwerpen onderwijs, de examinering en de organisatie van keuzedelen.

Wilt u deelnemen?
Meld u hier aan.

Ondernemend Gedrag: voorbereiding 2017-2018

Op 17 mei organiseren wij een bijeenkomst voor specifiek het keuzedeel Ondernemend Gedrag. De resultaten van het onderzoek Keuzen Delen vormen het vertrekpunt. Zowel het keuzedeel Ondernemend Gedrag 1-2 als 3-4 worden besproken.

Wat gaat goed, wat kan beter, hoe organiseren wij het onderwijs van het keuzedeel ondernemend gedrag? Wij besteden specifiek aandacht aan de onderwerpen onderwijs, de examinering en de organisatie van keuzedelen.

Wilt u deelnemen?
Meld u hier aan.

Onderzoeksrapport ontvangen?

Het onderzoeksrapport verschijnt op 10 mei aanstaande.

Wilt u het rapport ontvangen?
Bestel hier uw exemplaar.

Recente berichten

Laat een reactie achter

zeventien + 8 =

0