in Algemeen

Vorige week bereikte ons het nieuws dat Studers en Studystore per direct stoppen met het leveren van studiemateriaal. Wat betekent dit voor scholen die werken met onze methoden?

Bestellingen rechtstreeks via dwvdo.nl
Heb je boeken rechtstreeks bij ons besteld? Dan is er niets aan de hand.
Onze boeken liggen op voorraad. We proberen je bestelling altijd binnen 1 tot 3 werkdagen te versturen.

Bestellingen van onze boeken via Studers / Studystore
Heb je als school of hebben je studenten zelf boeken van DWvdO rechtstreeks bij Studers of Studystore besteld?
In dat geval dien je er zelf voor te zorgen dat je de boeken alsnog ontvangt of het geld hiervoor terugkrijgt. Je kunt de boeken alsnog via de webshop bij ons bestellen.

Bestellingen via overige boekhandels
Heb je je boeken via een andere boekhandel besteld? Dan is er niets aan de hand!
Je boeken worden conform afspraak met de betreffende boekhandel geleverd.

Licenties
Licenties kunnen door docenten en studenten aangevraagd worden. Dat kan via de webshop dwvdo.nl. Ook via een mailbericht aan info@dwvdo.nl kan je licenties aanvragen..

Nieuwe bestellingen
Studenten kunnen hun boeken (opnieuw) bestellen via onze webshop van dwvdo.nl. Als school kan dat via de webshop of door het sturen van een mailtje naar info@dwvdo.nl.

Docenthandleiding
De aanvraag van docenthandleidingen blijft onveranderd. Digitale handleidingen kunnen via de webshop dwvdo.nl en via een mail aan info@dwvdo.nl aangevraagd worden.

Examens
De aanvraag van examens blijft eveneens ongewijzigd. Examens kunnen via de webshop dwvdo.nl en via een mail naar info@dwvdo.nl aangevraagd worden.

E-scan en ondernemerstest
Licenties voor de ondernemerstest E-scan kunnen via de webshop dwvdo.nl en via een mail naar info@dwvdo.nl aangevraagd worden.

Wij doen er alles aan om samen met onze partners te komen tot een duurzame oplossing voor zowel scholen als studenten. Mochten we nog ergens bij kunnen helpen, dan horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,

Gerard Aaftink
06 10618646

Recente berichten

Laat een reactie achter

12 + tien =

0