in Inspiratie

Vrijdag 16 november is weer de Dag van de Ondernemer. Veel opleidingen besteden hier aandacht aan, met bijzondere activiteiten. Wat zijn jouw ervaringen met ondernemen en ondernemend gedrag? Deel je succes, je missers, je leukste, beste en meest inspirerende of gewoon gekke ervaringen met je collega’s.

Vrijdag 16 november 2018 is weer de Dag van de Ondernemer. Deze dag is onderdeel van de Global Entrepreneursweek. Deze wereldwijde activiteit heeft de promotie van ondernemend gedrag en ondernemerschap als doel. In heel Nederland zijn er deze week bijeenkomsten en activiteiten, gecoördineerd door MKB-Nederland.

Deel je leukste ervaringen

Steeds meer opleidingen besteden aandacht aan ondernemend gedrag, innovatie en ondernemerschap. Deze onderwerpen zijn tamelijk nieuw voor het onderwijs. Veel opleidingen en docenten bouwen er ervaring mee op. Wij helpen hen daarbij.

Het is altijd leuk en inspirerend om te lezen hoe andere docenten met deze thema’s omgaan. Daarom nodigen wij je uit om je ervaring te delen. Wat zijn jouw ervaringen met ondernemen en ondernemend gedrag? Deel je leukste, beste en meest inspirerende of gewoon gekke ervaringen met ons!

Je doet het niet voor niets

Wil je je ervaringen delen? Stuur dan je bijdrage naar ons, maximaal zo’n 200 woorden. Een video mag natuurlijk ook. De drie leukste verhalen zullen wij in een volgende nieuwsbrief publiceren.

Als blijk van waardering bieden wij de opleidingen van de drie winnaars een gratis workshop “Flapswipen” op hun locatie aan.

Ook als je bijdrage niet gepubliceerd wordt sturen we je een blijk van waardering. Het is een boek dat goed past bij de Dag van de Ondernemer: over omgaan met klanten en moderne promotie. Altijd handig, studenten kunnen immers lastige klanten zijn…

Zo werkt het

Stuur ons per mail je bijdrage, naar info@dwvdo.nl.

Vermeld ook je gegevens:
• voornaam,
• achternaam,
• e-mail,
• naam van de school, en
• adres van de school.
Dan kunnen we je je boek toesturen, of een afspraak maken voor de workshop.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

vijf × 2 =

0