in Keuzedelen, Lesmethoden

De E-Scan, de ondernemerstest voor studenten, is nieuw in ons aanbod. Aan de hand van de resultaten van de E-Scan krijgen studenten een betrouwbaar inzicht in hun ondernemende kwaliteiten.  Met de E-Scan krijgen docenten een waardevolle aanvulling op hun ondernemend onderwijs. Het biedt een solide basis om te werken aan ondernemend gedrag en ondernemerschap.

Kan je ondernemend gedrag en ondernemerschap ook meten? Kan je bij studenten ook testen hoe ondernemend ze zijn? Deze vragen krijgen we regelmatig. Het is mogelijk om de ontwikkeling van ondernemerscompetenties zichtbaar te krijgen en deze te volgen. De E-Scan laat studenten online zien hoe hun ondernemerscompetenties scoren. Ze ervaren wat hun sterke punten zijn en welke punten verbeterd kunnen worden.

Hoe werkt het?

Met de E-Scan krijgen studenten een betrouwbaar inzicht in hun ondernemerskwaliteiten. De test bestaat uit eenvoudige vragen. Studenten krijgen direct toegang tot een gedetailleerd rapport over hun ondernemerskwaliteiten. Daarnaast krijgt de student ook persoonlijke tips en verbeterpunten voor het ontwikkelen van een ondernemende houding.

Praktische gegevens:

  • Testduur: 15 minuten (gemiddeld)
  • 125 eenvoudige vragen
  • Een rapport in PdF-vorm
  • Inclusief de mogelijkheid voor 3 personen om 360º feedback te geven

De scan geeft een betrouwbare indicatie van de ondernemendheid van een student. Het resultaat is een grafische weergave aangevuld met een persoonlijke toelichting inclusief tips voor persoonlijke ontwikkeling.

Voor wie geschikt?

Deze E-Scan is geschikt voor studenten vanaf mbo niveau 2 en hoger, en voor hbo-studenten. De E-Scan past bij onderwijs over retail en ondernemen.

De E-Scan is een praktisch hulpmiddel bij keuzedelen als:

Aan de slag met de E-Scan

Hier kan je toegang krijgen tot de E-Scan en je persoonlijke toegang aanvragen.

De E-Scan is tot stand gekomen via uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. Ze wordt internationaal gebruikt. In Nederland maken onder andere de Kamer van Koophandel, uitkeringsinstanties en banken gebruik van de E-Scan. Al meer dan 1.000.000 mensen hebben hun E-Scan gedaan. Inmiddels hebben het Media College en de Hogeschool van Amsterdam al ervaring met de E-Scan opgebouwd.

Je studenten krijgen via de E-Scan gedegen inzicht in hun ondernemende vaardigheden!

Recente berichten

Laat een reactie achter

drie × 5 =

0