in Lesmethoden

Beste mevrouw, mijnheer,

Onderwijs op gebied van ondernemend gedrag en ondernemerschap is sterk in ontwikkeling. De Wereld van de Ondernemer onderzoekt hoe scholen vorm geven aan hun ondernemend onderwijs.

Doe mee aan dit onderzoek over ondernemend onderwijs!

Graag nodigen wij u uit om mee te doen aan dit onderzoek. Uw bijdrage maakt het resultaat van dit onderzoek nog waardevoller. De verkregen gegevens zullen niet worden vertaald naar specifieke scholen of personen. Alle bijdragen worden vertrouwelijk behandeld. Anonimiteit is dus gegarandeerd.

 

Resultaten van het onderzoek

Ondernemend gedrag kan je leren. Niet uit een boekje, maar wel door te doen, te ervaren en te voelen. Voor de ontwikkeling van ondernemend gedrag en ondernemerschap zijn moderne digitale middelen bij uitstek geschikt. De zogenaamde 21th Century skills vormen een goede basis om vaardigheden te ontwikkelen.

Docenten, managers en scholen spelen steeds meer in op de noodzaak om ondernemend gedrag een prominente plaats te geven in het onderwijs. Iedereen is op zoek naar de beste antwoorden op de volgende vragen:

  • Hoe ontwikkelen we ondernemend gedrag en leiderschap binnen het onderwijs?
  • Hoe maken we gebruik van digitale innovaties?
  • Hoe borgen we dat een innovatieve leeromgeving daadwerkelijk geïmplementeerd wordt?

Via dit onderzoek brengen wij in kaart waar studenten, docenten en managers nu staan. Op basis daarvan kunnen we ervaringen delen.

Hier is een koppeling naar de enquête:

https://nl.surveymonkey.com/s/3DRZSPW.

Als deelnemer aan dit onderzoek ontvangt u de samenvatting van de resultaten van het onderzoek. De resultaten zullen we op 26 november aanstaande presenteren en bespreken in een expertmeeting. Een presentje als dank voor uw bijdrage

Om de vergelijking met het onderzoek onder studenten waardevol te laten zijn is het van belang dat veel  docenten en managers deelnemen aan dit onderzoek. Natuurlijk vindt u ondernemend onderwijs ook belangrijk en doet u mee met dit onderzoek. Daar zijn wij erg blij mee!

Bij wijze van presentje aan de deelnemers verloten we 15 tickets voor een workshop “Flipping the Classroom”. Gratis.

Het enige wat u hoeft te doen is de enquête in te vullen.

Recente berichten

Laat een reactie achter

een + achttien =

0